faciliteter & service / Hammarby Sjöstad

För dig som bor på Biz Hammarby Sjöstad

På Biz Apartment Hammarby Sjöstad erbjuder vi dig som gäst en hotellvistelse där du kan känna dig precis som hemma. Några av de faciliteter du kan njuta av hos oss är:

Restaurang i byggnaden

Vägg i vägg med receptionen hittar du den nyöppnade restaurangen Copper Club. En asiatisk konceptrestaurang och ginbar med eget destilleri. Prova deras fantastiska Krapow Pizza eller en sju-rätters avsmakningsmeny. Exceptionell service och kvalitet. Välkomna!

Reception dygnet runt

På Biz Apartment Hammarby Sjöstad finns receptionen tillgäglig dygnet runt. Oavsett om du behöver tips på restauranger eller extra diskmaksinstabletter finns dem där för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt!

Wi-Fi och co-working

Behöver du arbeta under din vistelse? På Biz Apartment Hammarby Sjöstad erbjuder vi alla våra gäster gratis Wi-Fi i hela hotellet. Du har även möjligheten att arbeta i vårt Co-Working utrymme i våra konferensrum. Fråga receptionen som hjälper dem dig!

Biz Apartment rekommenderar:

Utvalda Tips & upplevelser runt Hammarby Sjöstad

I Hammarby Sjöstad finns det massor att göra och det är dessutom nära till det mesta. Här hittar du bra tips på trevliga upplevelser som passar de allra flesta.