Stockholm från Söder

Stockholm från Söder

På Biz Apartment Hammarby Sjöstad är du nära det mesta, samtidigt som du bor i ett lugnt och trivsamt område. Med Hammarby Sjöstad som utgångspunkt tar du dig snabbt runt till många av Stockholms spännande utflyktsmål.

Söder levererar

Södermalm är större än man tror. Här finns det mesta för den som söker – njut av trendigt caféliv i Sofo, fransk feeling kring Mariatorget, småskaliga gallerikluster vid Hornsgatans puckel eller hipsterhäng med mat och drinkar i nyfräscha Hornstull.

Matmässigt finns det förstås mycket kul att upptäcka. Ett tips för dig som vill vara spontan är Ringens köpcentrum precis vid Skanstullsbron. Ringen har under de senaste åren förvandlats till en oas för matglädje i och med det lilla matklustret Teatern. Här hittar du några av Sveriges bästa kockar som gör spännande rätter från morgon till kväll.

Det nya söder om Söder

Men även söder om Söder händer det saker. Redan under nämnda bro ligger det stora nöjespalatset Under bron, där klubbar och livespelningar trängs med pingisbord och restauranger. Några stenkast därifrån bubblar det av coola barer och klubbar i Slakthusområdet.

Under Tele 2 Arena hittar du dessutom Tolv Stockholm, som samlar en rad spännande restauranger och aktiviteter. Här kan du spela bowling, minicurling, äventyrsgolf och pingis – eller varför inte inleda kvällen med drejning och karaoke innan nattklubben kickar igång i samma byggnad?

Stockholm från Söder