Grupp & Konferens

Upp till 120 personer kan nyttja lokaler av varierad storlek. Ett mindre möte i styrelsesittning eller biosittning för hela företaget – vi löser det på bästa sätt.  

Person laughing infront of a white board

Bo och KONFERERA PÅ BIZ APARTMENT

Våra hotell på Gärdet, Hammarby Sjöstad och Bromma är idealiska för konferenser och evenemang med upp till cirka 120 deltagare. Med välutrustade mötesrum och professionell service kan vi skräddarsy arrangemang som passar dina behov perfekt. Oavsett om det är en stor konferens, en workshop eller en mindre mötesgrupp, kan vi skapa den perfekta miljön för produktiva möten och givande samarbeten. I Solna har vi för tillfället begränsad möjlighet att ta emot större konferenser, men mindre möten kan vi annordna.

Grupper av olika slag tar vi gärna emot, på alla fyra hotell.            Våra medarbetare är vana vid att hantera otaliga konstellationer av möten och symposium. Kontakta oss och påbörja dialogen, så hittar vi förhoppningsvis något som passar er som i handsken.

Hör av dig till oss via nedan formulär, via e-post eller telefon.

Grupp- & konferensbokning

Vi återkommer inom kort på din förfrågan

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer inom kort!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Våra hotell

Stockholm ur fyra perspektiv. Vi erbjuder moderna lägenhetshotell på fyra strategiska platser i Stockholm: Gärdet, Solna, Hammarby Sjöstad och Bromma. På Biz Apartment är vår ambition att erbjuda dig mer än bara en säng att sova i. Oavsett om du är här för en natt, en vecka eller månader - strävar vi efter att du ska känna dig som hemma.