Bromma

Vårt nybyggda lägenhetshotell i Bromma ligger i direkt anslutning Bromma flygplats, mitt i det populära kvarteret Hangar 5.  Med tvärbanan direkt utanför dörren tar ni er med enkelhet till hela Stockholm. Oavsett om ni är här privat eller för affärer så har Biz Apartment Bromma någonting för er!

Boka
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
För dig som vill komma hem till ett bekvämt boende.

BOKA ETT SMART BOENDE

Biz Apartment Bromma har 177 hotellägenheter som ger en känsla av ett andra hem. Vi erbjuder bekvämligheter som ger både affärs- och fritidsresenärer ett smidigt och uppskattat boende.

I Bromma är det nära till allt. Biz Apartment ligger i det nya kvarteret Hangar 5, som tillsammans med Bromma Blocks har ett rikt utbud av butiker, krogar, gym och annan service. Med bra kommunikationer tar man sig snabbt dit man ska. Ni som gäster kan njuta av smarta faciliteter såsom:

 • Strategiskt läge
 • 24-timmarsreception
 • TV med Chromecast
 • Stora lägenheter
 • Bra kommunikationer
 • Tillgång till tvättstuga
 • Del av kvarteret Hangar 5
 • Hotellägenheter med kök
 • Matbutik i byggnaden
 • Gym i kvarteret (SATS)

HOTELLETS FACILITETER OCH SERVICE

Vårt dedikerade team i Bromma välkomnar er till elegant inredda rum med moderna bekvämligheter. Vår stiliga lobby är väldigt trevlig att spendera tid i, och det finns även ett business centre där du utan kostnad kan sätta dig en stund om du vill ha miljöombyte från rummet. Vi har även sammarbete med SATS i kvarteret, med exkluisva erbjudanden för Biz Apartments gäster.

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR / Bromma

Biz Apartment Bromma är perfekt för dig som vill bo på ett lägenhetshotell som erbjuder både generös hotellservice och en skön hemkänsla. Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får.

Hur hittar man till Biz Apartment Bromma?

Så tar man sig från Bromma Flygplats till Biz Apartment Bromma

Med Tvärbana (2 minuter)

När ni lämnar Bromma Flygplats ankomsthall, följ skyltningen mot tvärbanan. Om ni har tunga väskor är det smidigt att ta tvärbanan en station (mot Alviks Strand) till stationen Bromma Blocks, då den ligger precis utanför Biz Apartment Bromma.

Till Fots (6 minuter)

Att promenera görs lättast via Bromma Blocks parkering. Korsa tvärbaneperrongen Bromma Flygplats som är belägen precis framför ankomsthallen och följ den stora parkeringsplatsens högra kant, förbi KFC och en bit framåt. Där syns hangar 5 och Bromma Blocks tvärbanestation. Gå upp för den gröna trappan och korsa spåren för att komma till entrén.

Stockholm City till Biz Apartment Bromma  (22 minuter)

Från Stockholm City tar man den gröna linjen (linje 17 mot Alvik/Åkeshov/Hässelby Strand) till Alvik. Vid ankomst till Alvik, gå till utgången ”Alviks torgs bussterminal”. Ta därifrån tvärbanan mot Bromma Flygplats, Linje 31. Efter 6 minuter är man framme vid Bromma Blocks där det är dags att stiga av. Ingången till Biz Apartment Bromma ligger precis vid stationen. Välkommen hem.

Från Arlanda Flygplats till Biz Apartment Bromma med lokaltrafik (41 minuter)

Från Arlanda, ta snabbtåget Arlanda Express till Stockholm City. Därifrån tar man den gröna linjen (linje 17 mot Alvik/Åkeshov/Hässelby Strand) till Alvik. Vid ankomst till Alvik, gå till utgången ”Alviks torgs bussterminal”. Ta därifrån tvärbanan mot Bromma Flygplats, Linje 31. Efter 6 minuter är man framme vid Bromma Blocks där det är dags att stiga av. Ingången till Biz Apartment Bromma ligger precis vid stationen.

Observera!

Mellan den 4e oktober och den 12e november pågår underhåll av tvärbanan (Linje 31) – Under denna period är det lättast att kliva av vid Karlsbodavägen (linje 30) när man kommer från Alvik, och gå sista biten till Bromma Blocks och Hangar 5. Sträckan är 550 meter och det tar ungefär 5-7 minuter att nå Biz Apartment Bromma.

Behöver man ta med sig någonting/vilka faciliteter ingår i hotellägenheten?

Alla våra hotellägenheter är fullt utrustade både vad gäller handdukar, sängkläder samt köksutrustning – så detta är ingenting ni behöver ta med.

Finns det gratis wifi?

Fri tillgång till Wi-Fi ingår för alla våra gäster. Lösenord till nätverket får du vid incheck.

Finns det tvättmöjligheter?

Ja, tvättstuga finns att boka på alla våra hotell. Avgift kan tillkomma.

Tvättmedel finns att köpa i receptionen.

Hur betalar man sin vistelse hos er?

Vi är ett kontantfritt hotell och en vistelse hos oss betalas antingen i receptionen med kort eller förbetalas vid bokningstillfället.

Ingår det frukost?

Det är möjligt att välja att boka med frukost vid bokningstillfället. På Gärdet serveras en frukostbuffé och på övriga hotell serveras en frukostpåse.

Ingår det städning?

Ja, städning ingår i din vistelse och genomförs en gång i veckan.

Vid vistelser om mindre än 7 dagar kommer således ingen städning att genomföras.

Kan jag som privatperson bo hos er?

Ja, vi välkomnar både privatpersoner och företagsgäster till våra hotell!

Kan man köpa SL biljetter från er?

Nej, tyvärr säljer vi inte SL-biljetter på hotellet. Det går enkelt att skaffa biljett direkt i mobilen eller använda sitt betalkort.

Behöver du hjälp att hitta den biljett som passar bäst för just ditt besök i Stockholm? Tveka inte att fråga receptionen där vi gärna hjälper dig både med biljetter, tidtabeller och kartor över lokaltrafiken.

Vad gäller vid icke-återbetalningsbara bokningar?

Icke-återbetalningsbara bokningar kan inte ombokas, ändras eller avbokas efter att dem är genomförda.

Bokningen skall vara bokad i namnet på gästen som ska bo, detta kontrolleras vid ankomst genom uppvisande av identifikation.

Icke-återbetalningsbara bokningar betalas direkt vid bokningstillfället. För att detta ska vara möjligt måste namnet på betalkortet matcha namnet på gästen i bokningen. Annars kommer kortdebitering inte vara möjlig och bokningen kommer att avbokas.

Vad är era husregler?
 • Av säkerhetsskäl får endast personal och registrerade gäster vistas i lokalerna efter kl. 22.00.
 • Alla besökare måste kunna visa legitimation på begäran från personalen i receptionen.
 • Inga besökare eller icke-registrerade gäster får vistas i rummen efter kl. 22.00.
 • Ingen hög musik eller störande aktiviteter efter kl. 22.00.
 • Observera att alla våra hotell är rökfria. Vid misstänkt rökning i rummet debiteras en straffavgift på 5000 kr.
 • Du är fullt ansvarig för alla skador du kan orsaka på hotellets rum eller allmänna ytor under din vistelse.
 • Användning av lustgas (N2O) och andra typer av gaser tillåts ej i våra allmänna ytor eller på våra hotellrum. Vi kommer debitera gästen en extra avgift på 500kr/patron för de som lämnar kvar denna typ av gaspatroner.

I händelse av överträdelse av husets policy förbehåller sig Biz Apartment rätten att vägra tjänster till någon och de kan komma att få lämna lokalerna.

Vad är era ändrings- och avbokningsrelger?

Avbokningsregler varierar beroende på̊ typ av bokning. Läs den detaljerade beskrivningen noga i bokningsbekräftelsen du fått i samband med din bokning. Se våra generella avbokningsregler nedan:

 • 1–7 nätter i rad: Avbokas kostnadsfritt senast innan kl. 18.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras en natt.
 • 8–29 nätter i rad: Avbokas kostnadsfritt senast fyra dagar innan ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras fyra nätter.
 • 30+ nätter i rad: Avbokas kostnadsfritt senast åtta dagar innan ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras åtta nätter.
Vad är skillnaden på ett lägenhetshotell och ett traditionellt hotell?

Hos oss finner du samma funktionalitet som på ett traditionellt hotell.

Skillnaden är att våra rum generellt är större och att alla rum är utrustade med ett kök.

Var kan jag lämna väskorna?

Vi har ett bagagerum där våra gäster är välkomna att tillfälligt förvara sina väskor, till exempel efter utcheckning.

Vilka betalkort accepterar ni?

Vi accepterar Visa, Mastercard, American Express och Diners. Vi accepterar inte kontanter.

Vilken tid är in- och utcheckning?

Incheckningen börjar klockan 15.00. Om rummet är tillgängligt innan dess är du naturligtvis välkommen att checka in tidigare mot en kosntad. Utcheckning sker senast klockan 12.00 på avresedagen.

Vilken tid är incheck och utcheck?

Incheckning sker från klockan 15:00 och utcheckning innan klockan 12:00.

Vid möjlighet är ni givetvis välkomna att checka in innan 15.00 eller checka ut efter 12:00. Notera dock att detta kommer med en avgift om 150 SEK/ timme. Sen utcheckning erbjuds till maximalt klockan 15:00. Ta gärna kontakt med receptionen för frågor om möjligheten finns.

Vilken är den kortaste respektive längsta vistelselängden jag kan bo hos er?

Hos oss kan man boka vistelser om allt från en natt till tre månader.

Är det tillåtet att ta med sig djur?

Vi har ett begränsat antal hundvänliga lägenheter som endast går att boka direkt med vår bokningsavdelning. Tyvärr tillåter vi inte att ta med sig andra djur när man bor hos oss.

Är era hotell bemannade?

Ja, våra hotell är bemannade. På Gärdet, i Hammarby Sjöstad och Bromma är receptionen bemannad dygnet runt. I Solna är receptionen bemannad 13:30 till 08:00.

Är rökning tillåten?

Rökning är förbjuden i samtliga lägenheter och allmänna utrymmen, samt utanför entrén.

Hittar du inte svaret du söker?

Skicka ett mejl till oss med din fråga så återkommer vi så snart vi kan.