Biz apartment - trivsamma & bekväma lägenhetshotell

Vi är mer än fyra lägenhetshotell i Stockholm. Med lång erfarenhet från branschen har vi tagit det bästa från att bo i egen lägenhet och kombinerat det med service från hotell. Våra lägenhetshotell är strategiskt belägna i Stockholm och perfekta för längre vistelser. Hos oss kan man bo en enstaka natt, veckovis eller månader – priset per natt blir automatiskt lägre ju längre du bor!

Front side of a building with plants in foreground

Gästfokus och service dygnet runt

Som gäst hos Biz Apartment kommer du märka att vi strävar efter att förutse och tillgodose behov. Vi vill erbjuda mer än en säng, vi vill ge er en personlig upplevelse. Bland annat genom tillgång till större lägenhet med eget kök och smidig incheckning med bemannad reception dygnet runt.

Affärsresenärens bästa alternativ

Vi på Biz Apartment förstår behoven hos dig som reser mycket i jobbet. Vi är effektiva och pålitliga. Detaljer från snabb Wifi till flexibla bokningsalternativ är framtagna med fokus på affärsresenärer.

vår historia

Biz Apartment startade med en tydlig idé - att omdefiniera upplevelsen av lägenhetshotell. Genom vårt engagemang och vår strävan att ständigt förädla service och bekvämlighet för våra gäster är vi idag en av Sveriges mest erkända aktörer.

Vår första etablering var på Gärdet i Stockholm år 2010 där vi byggde om en kontorsfastighet till vårt första lägenhetshotell. Biz Apartment Gärdet rymmer idag 175 lägenheter, 3 konferenslokaler samt en frukostmatsal. Gärdet blev en succé från första dagen och är idag ett mycket populärt hotell i ett attraktivt läge. I fastigheten finns bland annat SATS-gym, matbutik och kontor.

Under 2016 förvärvade vi ytterligare en etablering och öppnade Biz Apartment Solna med 131 hotellägenheter som fick en rivstart och blev väldigt uppskattat direkt. Solnas tillväxt ger våra gäster tillgång till ett ständigt utökande utbud för fritid.

2017 öppnades Biz Apartment i Hammarby Sjöstad med 168 hotellägenheter, 3 konferenslokaler och en restaurang. Hammarby Sjöstad och Gärdet är likt varandra i utbud och är strategiskt placerad nära Södermalm, Tele2 Arena och Globen.

Vår senaste hotellöppning skedde hösten 2021 och ligger vid infarten till Bromma flygplats. Hotellet är en del av det stora köpkvarteret Hangar 5, förutom Biz finns det ICA Maxi, SATS-gym, restauranger, co-working med konferensmöjligheter samt en egen tvärbanestation (Bromma Blocks). Biz Apartment Bromma har 177 hotellägenheter.

Genom våra satsningar fortsätter vi att skapa mervärde för våra gäster och stärka vår position på marknaden.

Lediga tjänster

Vi söker alltid kontakt med engagerade och kvalificerade personer som vill arbeta hos oss. Nedan finner du de lediga tjänster som vi aktivt söker. Om det just nu saknas lediga tjänster kan du skicka en spontanansökan och ett CV här nedan.

VI ÄR NYFIKNA PÅ DIG!

På Biz Apartment söker vi alltid efter duktiga och serviceinriktade medarbetare. Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig så skicka gärna in en spontanansökan så vi vet att du finns! Skicka ett mail till "rekrytering@bizapartment.se" där du beskriver dig själv, dina erfarenheter och vilken typ av tjänst som intresserar dig så återkommer vi om en passande tjänst skulle dyka upp.

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

Biz Apartment är perfekt för dig som vill bo på ett lägenhetshotell som både har hotellets generösa service och en skön hemkänsla. Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna som vi får.

Behöver man ta med sig någonting/vilka faciliteter ingår i hotellägenheten?

Alla våra hotellägenheter är fullt utrustade både vad gäller handdukar, sängkläder samt köksutrustning – så detta är ingenting ni behöver ta med.

Finns det tvättmöjligheter?

Ja, tvättstuga finns att boka på alla våra hotell. Avgift kan tillkomma.

Tvättmedel finns att köpa i receptionen.

Hur betalar man sin vistelse hos er?

Vi är ett kontantfritt hotell och en vistelse hos oss betalas antingen i receptionen med kort eller förbetalas vid bokningstillfället.

Ingår det frukost?

Det är möjligt att välja att boka med frukost vid bokningstillfället. På Gärdet serveras en frukostbuffé och på övriga hotell serveras en frukostpåse.

Ingår det städning?

Ja, städning ingår i din vistelse och genomförs en gång i veckan.

Vid vistelser om mindre än 7 dagar kommer således ingen städning att genomföras.

Kan jag som privatperson bo hos er?

Ja, vi välkomnar både privatpersoner och företagsgäster till våra hotell!

Vad är era husregler?
  • Av säkerhetsskäl får endast personal och registrerade gäster vistas i lokalerna efter kl. 22.00.
  • Alla besökare måste kunna visa legitimation på begäran från personalen i receptionen.
  • Inga besökare eller icke-registrerade gäster får vistas i rummen efter kl. 22.00.
  • Ingen hög musik eller störande aktiviteter efter kl. 22.00.
  • Observera att alla våra hotell är rökfria. Vid misstänkt rökning i rummet debiteras en straffavgift på 5000 kr.
  • Du är fullt ansvarig för alla skador du kan orsaka på hotellets rum eller allmänna ytor under din vistelse.
  • Användning av lustgas (N2O) och andra typer av gaser tillåts ej i våra allmänna ytor eller på våra hotellrum. Vi kommer debitera gästen en extra avgift på 500kr/patron för de som lämnar kvar denna typ av gaspatroner.

I händelse av överträdelse av husets policy förbehåller sig Biz Apartment rätten att vägra tjänster till någon och de kan komma att få lämna lokalerna.

Vilken tid är incheck och utcheck?

Incheckning sker från klockan 15:00 och utcheckning innan klockan 12:00.

Vid möjlighet är ni givetvis välkomna att checka in innan 15.00 eller checka ut efter 12:00. Notera dock att detta kommer med en avgift om 150 SEK/ timme. Sen utcheckning erbjuds till maximalt klockan 15:00. Ta gärna kontakt med receptionen för frågor om möjligheten finns.

Vilken är den kortaste respektive längsta vistelselängden jag kan bo hos er?

Hos oss kan man boka vistelser om allt från en natt till tre månader.

Är era hotell bemannade?

Ja, våra hotell är bemannade. På Gärdet, i Hammarby Sjöstad och Bromma är receptionen bemannad dygnet runt. I Solna är receptionen bemannad 13:30 till 08:00.

Hittar du inte svaret du söker?

Skicka ett mejl till oss med din fråga så återkommer vi så snart vi kan.

Våra hotell

Stockholm ur fyra perspektiv. Vi erbjuder moderna lägenhetshotell på fyra strategiska platser i Stockholm: Gärdet, Solna, Hammarby Sjöstad och Bromma. På Biz Apartment är vår ambition att erbjuda dig mer än bara en säng att sova i. Oavsett om du är här för en natt, en vecka eller månader - strävar vi efter att du ska känna dig som hemma.